Barion Pixel

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Az általunk kínált csemperagasztók magas minőségi elvárásoknak felelnek meg. Rugalmas csemperagasztóink kiváló tapadást biztosítanak különböző felületeken, beleértve a betont, követ és téglát is. A felhasználásuk rendkívül egyszerű, csak össze kell keverni a porkeveréket vízzel. Alkalmasak kerámialapok, természetes és műkő lapok ragasztására beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt. Webáruházunkban különböző csemperagasztó típusok állnak rendelkezésedre » fedezd fel a kínálatunkat!

48 509 Ft 43 658 Ft (34 376 Ft+ÁFA)
Akció!
8 763 Ft (6 900 Ft+ÁFA)
Akció!

Csemperagasztók

SikaCeram®-270 MultiFlow

24 130 Ft (19 000 Ft+ÁFA)

Csemperagasztók

Sikafloor-01 Primer

3 900 Ft-26 619 Ft 3 510 Ft-23 957 Ft

Csemperagasztók

Annak érdekében, hogy a megfelelő csemperagasztót választhassuk ki, érdemes néhány kérdést tisztázni:

  • Hol lesz a csempe elhelyezve - beltérben vagy kültéren?
  • Mekkora méretű csempék ragasztásához lesz szükségünk?
  • Milyen felületre lesz felhelyezve a csempe?

Ezek a legfontosabb szempontok, amelyeket érdemes figyelembe venni a megfelelő csemperagasztó kiválasztása előtt.

A flexibilis csemperagasztók tulajdonságai

  • A flexibilis csemperagasztók széles körben alkalmazhatók: a legkülönbözőbb kerámialapok, porcelán gres lapok, természetes kövek és műkőlapok erős és gyenge nedvszívó képességű felületekhez való ragasztásához.
  • Ezek a ragasztó és tömítőanyagok jó tapadást biztosítanak a legtöbb felületen, és könnyen alkalmazhatók, bedolgozhatók.
  • Hatékonyak szabványos alapfelületekhez való ragasztás esetén is.
  • Képesek ellenállni extrém hőingadozásoknak minimális időleforgás alatt.

Kültéri- és beltéri csemperagasztás

  • Kültéri csemperagasztás: Ahhoz, hogy kültéri burkolásnál a ragasztó hatása tartós legyen, flexibilisnek és fagyállónak kell lennie. Ha nem ilyen ragasztót választunk, akkor az első tél után a burkolat leválhat a felületről.
  • Beltéri csemperagasztás: Ha beltéri burkoláshoz ragasztót keresünk, akkor gyakran elegendő egy alapragasztót választani. Ez inkább a kisebb méretű csempék esetében igaz, azonban a nagyobb méretű burkolatok felragasztásához javasolt a flexibilis burkolatragasztók alkalmazása.

Prémium minőségű csemperagasztók a Vízszigetelő Tömítő Anyagok kínálatában

A Vízszigetelő Tömítő Anyagok kizárólag a legmagasabb minőségű csemperagasztókat kínálja, melyek kiválóan megkönnyítik a munkafolyamatokat. Szakértő munktársaink készséggel állnak rendelkezésedre, ha bármilyen kérdésed van a termékeinkkel kapcsolatban. Vásárlóink részére gyors kiszállítást, versenyképes árakat és kedvezményeket biztosítunk nagyobb mennyiségű rendelés esetén!