Barion Pixel

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

A bitumenes vízszigetelést alkalmazni lehet a külső földalatti betonfalakon és alapokon, valamint a földdel fedett födémeken. Jól használható védőbevonatként a föld alatti szigetelőlapokhoz és az XPS lapok ragasztásához. Tökéletes párazárást képes kialakítani a műtárgyakon. Az időjárásnak és az öregedésnek ellenálló, kenhető bitumenes vízszigetelés hosszú távon rugalmas marad. Kézi és gépi módszerrel egyaránt könnyen felhordható. Fedezd fel kínálatunkat, és találd meg az igényeidnek megfelelő bitumenes vízszigetelést!

46 584 Ft 41 926 Ft (33 012 Ft+ÁFA)
56 820 Ft 51 138 Ft (40 266 Ft+ÁFA)

Bitumenes vízszigetelés

Sika® Igasol®-101

28 712 Ft 25 841 Ft

Bitumenes vízszigetelés

Sika® MultiSeal

4 409 Ft-24 674 Ft 3 968 Ft-22 207 Ft
30 547 Ft 27 492 Ft (21 647 Ft+ÁFA)
37 033 Ft 33 330 Ft (26 244 Ft+ÁFA)

Bitumenes vízszigetelés

SikaBit PRO OX35 (GV 35) 1,00/10m

18 148 Ft 16 333 Ft (12 861 Ft+ÁFA)

Bitumenes vízszigetelés

A bitumenes vízszigetelés egy olyan vízszigetelő anyag, amelynek alapja a bitumen, ami egy kőolajból előállított anyag. A gyártási folyamat során a kőolajból először eltávolítják a gázolajat, a petróleumot és a benzint, majd a maradék anyagot felhevítik és magas nyomás alá helyezik. Bár a bitumen természetes anyagként is előfordul, feltárása rendkívül idő- és költségigényes.

A bitumenes vízszigetelés fajtái

A bitumenes vízszigetelésnek három alapvető típusa van, de közülük kettőt használnak leggyakrabban az épületek vízszigeteléséhez. A kenhető, lemez- és spray alapú vízszigetelés a 3 típus.

Kenhető bitumenes vízszigetelés jellemzői

A kenhető bitumenes vízszigetelés feldolgozása és felvitele rendkívül egyszerű, hasonlóan a festékekhez. Nem szükséges alapozó használata, de ha használunk is, azt is egyszerűen csak fel kell kenni a felületre. Kiváló megoldást kínál különleges formák szigetelésére. Az alkalmazás gyors és egyszerű, mivel nem igényel speciális szerszámokat vagy szaktudást. A burkolat közvetlenül a szigetelőrétegre ragasztható, leegyszerűsítve ezzel a munkafolyamatokat.

Bitumenes lemez szigetelés előnyei

A bitumenes lemez szigetelés rétegvastagsága nem változik, mivel a felhordás mindenhol azonos vastagságú. A lemezek könnyen méretre vághatók, és az anyagmennyiség kiszámítása is egyszerű. A bitumenes lemezek hatékonyan ellenállnak az UV sugárzásnak, így meghosszabbíthatják a lapostetők szigetelésének élettartamát. A bitumenes lemezek kevésbé sérülékenyek.

Spray alapú vízszigetelő tulajdonságai

A spray alapú vízszigetelők viszonylag újak a piacon. Rugalmasak, könnyen feldolgozhatók, illetve kitöltik és lezárják a repedéseket és a réseket. Leggyakrabban alvázvédelemhez használják őket, de vannak olyan típusok is, amelyek falakhoz is ideálisak. A száradás után bármilyen fedőfestékkel átfesthetők.

Prémium minőségű bitumenes vízszigetelések a Vízszigetelő Tömítő Anyagok kínálatában

A Vízszigetelő Tömítő Anyagok kizárólag a legmagasabb minőségű bitumenes vízszigetelőket kínálja, melyek kiválóan megkönnyítik a munkafolyamatokat. Szakértő munktársaink készséggel állnak rendelkezésedre, ha bármilyen kérdésed van a termékeinkkel kapcsolatban. Vásárlóink részére gyors kiszállítást, versenyképes árakat és kedvezményeket biztosítunk nagyobb mennyiségű rendelés esetén!